MakeOverJunkie

Indian skull

Kategori: Livet

 
Min fantastisk fina t-shirt som fick följa med till Tranås idag. Bästa H "like:ade". Hon har bra smak den där H. Fast det visste vi ju redan, hon har ju valt mig som sin vän :P

Och btw, försök att bortse från det stripiga håret överst i bild. Ska försöka mig på en räddningsaktion så småningom. Ska bara våga vägra schampoo först. Kommer nog ta ett tag. Samtidigt som ni bortser från det kan ni även vara tacksamma för att bilden är svartvit. Min hårfärg kan nämligen närmast beskrivas som en skadeskjuten solnedgång. Men det ska jag också fixa så småningom, jag ska bara komma på om jag är färdig med att vara redhead än eller inte. Börjar bli trött på utväxt som gör att jag ser flintskallig ut (jag har väldigt ljust brunt hår i vanliga fall, vilket gör att utväxt på bara några millimeter ser helt katastrofal ut). Men samtidigt älskar jag mitt eldröda hårsvall (hårsvall? jo, tjena). 
 
Nu ska jag skamlöst ignorera att det bara är torsdag och hälla upp ett glas vin, plocka fram en ölkorv och vänta på att min ohängda karslok ska komma hem.
 
Pöss.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: