MakeOverJunkie

Homework ^^

Kategori: Livet


Idag blir det att jobba hemifrån. Jätteskönt!

Om man bortser från de uppenbara plussen med att jobba hemifrån (ingen stress på morgonen, sitta i prickig morgonrock hela dagen, gott kaffe osv.) så är det bästa att jag hinner med så mycket mer än vanligt. Jag har redan vikt ihop gårdagens tvätt, diskat och skrivit mer på rapporten än jag gjorde under hela gårdagen. Dessutom hade jag tänkt att slänga ihop lite småkakor till min födelsedagsfest. 


Nu blir det dock att slänga i sig lite frulle i form av äggröra. Yum!

Rond 2

Kategori:Ny låda blondering. Fortfarande samma låda vin dock...

Let's play

Kategori:En låda vin och en låda blondering. Det här kan bli en intressant kväll!

Get your head in the game

Kategori: LivetAtt det ska vara så svårt att koncentrera sig!?!
 
 

It's friday!

Kategori: LivetPositivt: Nu är det bara åtta timmar tills det är helg! Yay!
Negativt: Det är åtta timmar kvar tills det är helg. Wä.


Bättre sent än aldrig...

Kategori: Second HandGlömde visst att lägga upp den här pärlan när jag visade upp helgens fynd. Ett ganska stort och tungt hängsmycke som känns lite vikingatiden sådär. Så fort jag får en stund över blir det att byta ut det slitna läderbandet mot ett nytt fräsch snöre så jag kan använda det.

Förberedelserna fortsätter

Kategori: LivetIgår var vi verkligen duktiga. Fyra pajer med fetaost, oliver och soltorkade tomater och fyra tacopajer producerades när vi kom hem efter jobbet. Sambon hann även med att göra en batch chokladbollar. Nu ligger vi långt före schemat och det belönas med några bakfria dagar.

Changes

Kategori: Livet

Spontanbokade just en klipptid. Det trötta rufset måste bort!
Jag vill ha en frisyr igen. Frågan är bara vilken.
Lugg vill jag ha, men hur? Sned? Lång? Kort? Ojämn?
Så nu googlar jag luggar i smyg och fantiserar om att kasta i en blekning när jag kommer hem...

 
 

You're just a puppet

Kategori: Vackert

Tisdag

Kategori: LivetNy dag, nya utmaningar.

Farsdagsmiddag

Kategori: LivetNu är halva släkten hemma hos farmor och farfar och äter god mat och firar våra fina pappor. Mysigt att få umgås lite mitt i all stress!

And the madness begins

Kategori: LivetOm ungefär en månad fyller jag 25 och ska för första gången arrangera en riktig födelsedagsfest. Mer än 60 personer är inbjudna och ca 25 stycken har redan tackat ja. Har redan börjat baka pajer, kommer aldrig hinna med det annars med allt annat som pågår just nu. Fyra pajer klara, minst tjugo stycken kvar... Plus all annan mat som ska lagas...

Det ska bli jäkligt intressant och se hur det här utvecklar sig. Jag spår panikattack i början på december, någon som sätter emot?

Lördagens fynd

Kategori: Second Hand

I fredags åkte jag och sambon ner till Småland för att hälsa på hans föräldrar en snabbis. Väldigt trevligt. Ännu trevligare är att jag i vanlig ordning fick springa i mina favorit secondhandbutiker. Självklart hittade jag lite grejer.En stickad tröja. 35 kronor. Funderar på att färga den röd eller kornblå.En skinnjacka för 40 kronor. Inte speciellt snygg men det spelar ingen roll eftersom jag ska klippa sönder den och sy saker av skinnet. Bland annat planerar jag att göra ett fodral till mitt pass.

Och så blev det en väska också. Jag tror att det är äkta skinn men inte är hundra. Oavsett så gillar jag den skarpt!Sen blev det självklart en hög med böcker också. Jag kan inte låta bli när de bara kostar en krona styck! Nästan gratis ju!

Nu ska jag ta min fina väska och åka och hälsa på min älskade mormor en stund.

Tomteverkstan har öppnat

Kategori: LivetJulklappar in the making.